Even voorstellen ...

Mijn naam is Arne Oostveen, wiskundige en verkeerskundige. Sinds 2001 ben ik werkzaam op het gebied van verkeer en vervoer, maar heb ook veel interesse in andere vakgebieden als energie, logistiek, talen, ambachten, architectuur, ...

Ik kan meestal op korte termijn een bijzonder efficiënte helpende hand bieden op zeer uiteenlopende gebieden. Van ontwikkeling van prototypes tot troubleshooten bij logistieke processen, complexe modellen, systemen of applicaties, omgevingsmanagement, contractmanagement of verkeersmanagement. Bijvoorbeeld door ondersteuning bij het ontwikkelen van algoritmen, advies bij het opzetten, uitvoeren of beoordelen van wetenschappelijk onderzoek, het in kaart brengen van processen en/of knelpunten en waar mogelijk deze direct op elegante wijze oplossen. Verder ben ik de laatste jaren veelal betrokken bij het opstellen van UAV-GC en DBFM contracten en in het bijzonder de EMVI MinderHinder.

Kortom, een creatieve allround troubleshooter, of in fatsoenlijk Nederlands: een flexibele, veelzijdige en vakbekwame probleemoplosser.

Klik hier om mijn profiel te bekijken op

Of download mijn cv (in de vorm van een mindmap) en een overzicht van uitgevoerde projecten in pdf.
Curriculum Vitae (mindmap)
Overzicht projecten