Even voorstellen ...

Mijn naam is Arne Oostveen, wiskundige en verkeerskundige. Sinds 2001 ben ik werkzaam op het gebied van verkeer en vervoer, maar heb ook veel interesse in andere vakgebieden als energie, logistiek, talen, ambachten, architectuur, ...

Ik kan meestal op korte termijn een bijzonder efficiënte helpende hand bieden op zeer uiteenlopende gebieden. Van ontwikkeling van prototypes tot troubleshooten bij logistieke processen, complexe modellen, systemen of applicaties, omgevingsmanagement, contractmanagement of verkeersmanagement. Bijvoorbeeld door ondersteuning bij het ontwikkelen van algoritmen, advies bij het opzetten, uitvoeren of beoordelen van wetenschappelijk onderzoek, het in kaart brengen van processen en/of knelpunten en waar mogelijk deze direct op elegante wijze oplossen. Verder ben ik de laatste jaren veelal betrokken bij het opstellen van UAV-GC en DBFM contracten en in het bijzonder de EMVI MinderHinder.

Kortom, een creatieve allround troubleshooter, of in fatsoenlijk Nederlands: een flexibele, veelzijdige en vakbekwame probleemoplosser.

Hieronder een mooi voorbeeld van een aparte oplossing ten behoeve van de renovatie van de Velsertunnel om het verkeer om te leiden met een beperkt aantal aanpassingen van het wegennet. Op deze wijze is 9 maanden lang het verkeer zonder problemen omgeleid via de nabijgelegen Wijkertunnel.


Klik hier om mijn profiel te bekijken op